В Україні знайшли альтернативу “євробляхам”

24.05.2018 / Новини

Усього за перший квартал 2018 року в Україну завезли більше 2,5 тисяч автомобілів з Мексики на загальну суму майже 20 мільйонів доларів.

Найбільшим попитом користуються дизельні Volkswagen Golf Sportwagen, – повідомляє “Обозреватель”.

“Вони коштують від 18 тисяч доларів. Нові німецькі – 30 тисяч доларів. На них черги, але зараз не продають через проблеми з сертифікацією. Завдяки цим машинам Volkswagen в Україні декілька разів був лідером ринку за останні місяці”, – повідомив головний редактор проекту Авто24 Сергій Матусяк.

При цьому у Golf Sportwagen з Мексики комплектація багатша, ніж у Volkswagen з Європейського Союзу.

Зокрема, за 22 тисячі доларів можна придбати модель з панорамним дахом, просунутою медіа- та аудіосистемою, адаптивним круїз-контролем із системою автоматичного гальмування.

“Надалі кількість таких машин лише зростатиме. Щоправда, «євроблях» з Мексики поки ще не зустрічав. Можливо, вони і є, але припускаю, що більша частина розмитнюється по типу автомобілів з Америки. Легально”, – зазначив автоексперт компанії Car4you Володимир Валуйский.

За словами експертів, в Україні також стають дедалі популярнішими поставки авто з Канади і Грузії.

Читайте також:

1 Коментар В Україні знайшли альтернативу “євробляхам”

  1. Автомобілі які постачаються у країни із теплим кліматом типу Мексики не мають ніякого захисту від корозії! Така машина згниє за пару років! І ще питання, що це за альтернатива така за 20.000$?!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*