За перші дві доби нового року від пожеж загинула рекордна кількість українців

03.01.2019 / Новини

В Україні за два дні вогонь забрав життя у 28 людей. Усі громадяни загинули на пожежах у житловому секторі протягом 1 і 2 січня.

Про це повідомляє ДСНС України.

“Дуже прикро, що розпочинати новий 2019 рік доводиться сумним антирекордом”, – зазначають у прес-службі ДСНС. Відомо, що основною причиною трагедій є недбалість громадян, а також свідоме нехтування протипожежними нормами.

Зокрема, тільки на Чернігівщині 1 січня на пожежах загинуло 3-є людей. На Луганщині, 2 січня, під час гасіння пожежі у будинку, вогнеборцями було виявлено тіло загиблого чоловіка.

Крім того, на Донеччині сталася трагедія у приватному житловому будинку. Там виникла пожежа, під час гасіння якої було виявлено тіло загиблої жінки.

Цього ж дня у місті Благовіщенське Кіровоградської області вогонь забрав життя ще одного громадянина.

Попереду Різдвяні свята, і для того, щоб вони не були затьмарені надзвичайними подіями, рятувальники наголошують на неухильному дотриманні протипожежних норм у помешканнях. В цей період необхідно з особливою увагою та відповідальністю користуватися свічками, пічним та газовим опаленням, а також обов’язково слідкувати за станом електромережі. Інакше трагедії не уникнути,– наголошують у ДСНС.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*