В Україні знизилися ціни на овочі “борщового набору”. Овочі почали дешевшати з середини лютого.
Про це повідомляє “Сніданок з 1+1”.
“Тепер, на початок березня, вартість більшості зимових овочів нижча, ніж минулого року. Ціни на моркву на гуртових ринках впали на 6%, на буряк – на 15%, а картопля за останній тиждень лютого подешевшала майже на 20%”, – повідомили в ефірі. Дорогими залишаються тільки цибуля та капуста. Їх продають у два рази дорожче ніж у 2018 році. Нагадаємо, 27 лютого повідомлялося, що трилітрова каструля пісного борщу коштує вже 60 гривень.
Дорогими залишаються тільки цибуля та капуста. Їх продають у два рази дорожче ніж у 2018 році.
Залишити коментар