В Україну йде “бабине літо” та потепління до понад +20 градусів

09.10.2019 / Новини

Бабине літо прийде у неділю, 13 жовтня. Після ночі 9 жовтня ще спостерігатимуться заморозки, однак вдень у середу розпочнеться потепління.

Про це написала синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

“В Україні 9 жовтня ще буде свіжувато. На сході, у центральних областях та навіть на півдні найближчої ночі спостерігатимуться заморозки 0-5 градусів. Без заморозків – Одеська область, Вінницька область та Крим. На решті території вночі передбачається +3+7 градусів. У середу в денні години нарешті розпочинається потепління”, – написала синоптик.

Синоптик розповіла, коли в Україну прийде бабине літо

Діденко поінформувала, що вдень 9 жовтня температура повітря підвищиться до +12 +18 градусів, причому +18 градусів переважно очікується на південному заході. На сході очікується +10 +13 градусів. У північних районах Чернігівської та Сумської областей ще місцями побуде +7 +12 градусів.

За її даними, у середу вітер буде поривчастим, до сильного. Завтра в більшості областей України переважатиме суха погода, лише на півночі та заході ймовірні невеликі дощі.

“У Києві середа вже буде теплішою. Вночі – без заморозків, +4 +5 градусів, а вдень очікується близько +12 градусів. Щоправда, буде хмарно і навіть невеликий дощ. Але не засмучуйтеся, бо тепло набиратиме обертів. Уже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами… усі знову радітимуть сонцю та затишному теплу. І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо!.. На Покрову, День захисника України також очікується чудова погода – без опадів та +17 +22 градуси”, – підкреслила синоптик.

Нагадаємо, раніше Діденко анонсувала, що з середи, 9 жовтня, в Україні поступово почне теплішати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*