В Україні запускають термінали для оплати обличчям

10.08.2020 / Новини

Приватбанк оголосив про запуск біометричних POS-терміналів FacePay24, які дозволяють оплачувати покупки при відсутності карти за допомогою ідентифікації особи.

Про це пише Економічна правда.

Керівник напряму обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов розповів, що “оплата обличчям” наразі доступна на 260 POS-терміналах Android PAX, до кінця 2020 року банк планує запустити в Україні 7700 FacePay24.

“Для використання сервісу “оплата обличчям” клієнтам банку необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24, а потім зробити три фото з різних ракурсів і прив’язати до них обрану банківську карту”, – йдеться у повідомленні.

Для оплати в POS-терміналах Android PAX за допомогою ідентифікації особи після введення суми необхідно обрати на терміналі “оплата обличчям”, подивитися на фронтальну камеру терміналу, натиснути кнопку “оплатити” та підтвердити операцію введенням пін-коду.

“FacePay24 використовує одну з провідних в світі систем автоматичного розпізнавання осіб Amazon Rekognition і забезпечує повну безпеку персональних даних клієнтів, включаючи технічні і фізичні контролі, шифрування даних при зберіганні і передачі”, – запевнили у банку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*