В Україні відновлюють роботу візові центри

02.06.2020 / Новини

Із 3 червня відновлюють свою діяльність Пункти прийому візових анкет (ППВА).

Про це повідомляє Посольство Польщі в Україні.

Подання документів для всіх категорій віз (національна віза типу D, шенгенська віза типу C) відбувається лише за попередньої реєстрації.

Із 2 червня плату за послуги візових центрів почнуть приймати Кредобанк та Ідея банк, із 5 червня – Приватбанк.

Подання документів для отримання дозволу на Місцевий прикордонний рух (картка МПР) наразі недоступне. У ППВА просять слідкувати за повідомленнями щодо відновлення прийому заявок на МПР на їхньому сайті, а також тут.

Отримання паспортів у ППВА відбувається тільки відповідно до попередньої реєстрації на сайті VFSW Global або за посередництвом кур’єрської компанії «Нова Пошта».

Консультації щодо процедури отримання віз можна отримати лише через електронну пошту ППВА або в кол-центрі (щоб отримати електронну адресу або номер телефону кол-центру, натисніть тут)

Пункти прийому візових анкет діятимуть згідно з правилами, розробленими на основі рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та місцевих органів влади.

Правила для клієнтів візових центрів:

  • вхід до ППВА можливий лише після попередньої реєстрації та лише у призначений час як для подання документів, так і для отримання паспорта;
  • клієнтів, які намагатимуться подати заяву до ППВА поза визначеним часом реєстрації, не прийматимуть;
  • вхід до ППВА дозволений лише зареєстрованим клієнтам;
  • на вході до ППВА буде здійснюватися вимірювання температури тіла;
  • у приміщенні ППВА слід дотримуватися дистанції 2 м;
  • всі клієнти зобов’язані одягати маски та рукавички, а також повинні мати при собі власну ручку для підписання документів у ППВА.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*