В Україні посилено перевірятимуть транспорт і заклади харчування

21.06.2020 / Новини

Наступного тижня розпочнуться посилені перевірки закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба президента

“Якщо заклади не слідкують за тим, щоб люди були в масках, щоб була дотримана дистанція, заходи безпеки, то мають нести за це відповідальність. Громадські місця мають відповідати епідеміологічним вимогам під час карантину”, – висловився Зеленський на селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася під його головуванням.

В ході наради повідомили про зростання показника захворюваності на COVID-19 за цей тиждень в Україні з 38 до 44 осіб на 100 тисяч населення.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов планує відвідати Львівську та Закарпатську області, які перебувають серед лідерів за кількістю інфікованих. Міністр не виключає, що Закарпаттю доведеться готуватися до запровадження додаткових обмежень на один тиждень.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доповів, що здійснили понад 2,5 тисяч перевірок громадського транспорту. Виявили 703 порушення у зв’язку з недотриманням заходів безпеки, несправністю транспортних засобів і проблемами з ліцензіями. Наклали штрафів майже на 2 млн грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*