В МВС повідомили про загрозу перекидання ДРГ з білорусі на Волинь

07.06.2022 / Новини

З території білорусі на Волинь можуть перекинути диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) з метою відтягнути сили українських військ.

Про це повідомив радник голови міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів у телеграмі. Він наголосив, що така загроза існує. Тому усім мешканцям потрібно бути пильними.

Упродовж останніх тижнів в Міністерстві внутрішніх справ не помічали активності диверсійно-розвідувальних груп. Однак зараз є інформація про таку загрозу з боку білорусі. ДРГ можуть увійти на територію Волинської області.

Як зазначив Андрусів, у такий спосіб противник хоче відтягнути частину українських військ, щоб їх не залучили на більш напружених напрямках – на Сході або Півдні.

“За останні тижні ми не помічали активності диверсійно-розвідувальних груп. Однак спостерігаємо такі наміри з території Білорусі. Є загроза того, що ці групи будуть перекидатися саме звідти на територію Волинської області”, – зазначив Андрусів.

Радник голови МВС пояснив, що окупанти можуть обрати саме Волинську область, оскільки на звільнені території значно важче непомітно перекинути ДРГ –  там багато блокпостів, поліції і громадяни стали уважнішими після пережитої окупації.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*