В Іваничівську лікарню придбали новий наркозно-дихальний апарат

02.10.2020 / Новини

Іваничівська лікарня продовжує оновлювати матеріально-технічну базу установи.

За власні кошти, які отримує лікарня із платних послуг, закуповують ультрасучасне медичне обладнання та витратні матеріали, яке дозволить поліпшити якість надання медичної допомоги при різних захворюваннях, врятувавши життя пацієнтів та вчасно діагностувати і запобігти розвитку хвороби, – повідомляють на сторінці КНП «Іваничівська ЦРЛ» у фейсбуці.

Зокрема, для лікарні придбали сучасний наркозно-дихальний апарат «БІОМЕД –АХ 400» із компресором вартістю 548 тисяч гривень (апарат для інгаляції, анестезії).

«Ця лікарня, як ніяка інша, має бути оснащена сучасним діагностичним, лікувальним, реанімаційним обладнанням, оскільки надає допомогу пацієнтам з гострими, важкими станами захворювань спричинених Covid-19 тощо. Дуже важливим було придбання для медичного закладу наркозно-дихальний апарат. Це не просто апарат штучної вентиляції легенів, це ціла система, яка дозволяє в автоматичному режимі з підбором дозувань подавати наркоз пацієнтам під час важких довготривалих операцій», – розповіла директорка Іваничівської центральної лікарні Алла Баранчук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*