В Іваничах ліквідували стихійне сміттєзвалище.ФОТО

19.07.2020 / Новини

На вулиці Львівській в Іваничах 17-го липня відбулось прибирання стихійного сміттєзвалища.

Про це йдеться на офіційній сторінці Іваничівської селищної ради.

“Зважаючи на численні скарги жителів цієї вулиці, за ініціативи та фінансування Іваничівської селищної ради, там прибрали сміття та навели порядок”, – повідомляють в селищній раді.

Роботи виконав приватний підприємець Юрій Крась.

Таким чином вдалось позбутись одного несанкціонованого сміттєзвалища.

“Кожен житель громади мріє жити в чистому, затишному та безпечному населеному пункті, проте забуває, що викидаючи сміття, створює небезпеку для себе та оточуючих. Люди, прибираючи біля своїх будинків, вивозять сміття у не відведені для цього місця, створюючи таким чином стихійні сміттєзвалища у своїх населених пунктах”, – йдеться в повідомленні.

Очільники Іваничівської ОТГ звертаються до місцевих жителів. аби ті укладали угоди на поводження з побутовими відходами з виробничим управлінням житлово-комунального господарства смт Іваничі.

Вартість послуги на вивіз сміття з розрахунку на одного мешканця будинку в місяць – 13,72 грн.

“Не будьте байдужими, дотримуйтеся елементарних санітарних норм та не викидайте сміття на не відведених для цього ділянках. Адже стихійні сміттєзвалища не тільки створюють занедбаний вигляд населених пунктів громади, а й є джерелом негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас”, – наголошують в дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*