В Іваничах будують сучасну рекреаційну зону. ФОТО

18.08.2020 / Відео, Новини

У центрі Іванич триває будівництво сучасного спорткомплексу. Наразі роботи ведуться на першій черзі об’єкту. Проєкт реалізовують на умовах співфінансування.

На місці старої занедбаної місцини, на вулиці Валовій, навпроти районного будинку культури, вже незабаром буде сучасна спортивна рекреаційна зона, – пише БУГ.

Вона об’єднає футбольне поле зі штучним покриттям, майданчик для гри у баскетбол, волейбол, гандбол і великий теніс, а також територію із тренажерами і турніками для занять із фітнесу.

Територію огородять, прокладуть поліуретанові доріжки, висадять туї та інші хвойні дерева, встановлять сучасні LED світильники, лавочки, смітники та інші елементи благоустрою.

Проєкт реалізовують на умовах співфінансування.

Нагадаємо, за сприяння народного депутата Ігоря Гузя з державного бюджету на ці потреби було виділено 1 мільйон гривень.

Як розповів заступник селищного голови Микола Пасевич, наприкінці минулого року 900 тисяч гривень з держбюджету вже отримали. Ще 200 тисяч додали із гаманця Іваничівської ОТГ.

«До цієї суми на позачерговій сесії Іваничівської селищної ради, яка відбулася 12-го серпня, додатково було виділено 142 тисячі гривень для благоустрою території біля спортивного майданчика», – повідомив Пасевич.

За його словами, чимало робіт уже зроблено: облаштоване футбольне поле зі штучним покриттям й прокладені бігові доріжки. Вже найближчим часом тут встановлять вуличні ліхтарі, лавочки і смітники, а ще посіють траву, і посадять 60 хвойних дерев.

«Зараз завершуються роботи першої черги будівництва спорткомплексу. Вже закуплена сітка на ворота, встановлені деякі елементи благоустрою, незабаром буде покладена костка.

Також тривають роботи зі встановлення вуличного освітлення, зроблений колодязь для поливу водою трави, адже нею буде засіяно майже 40 сотих землі. Протягом тижня планують посадити б0 туй.

На другій черзі наразі триває благоустрій території. Тут має бути універсальне поле для гри у волейбол і баскетбол, тренажери, турніки, а ще тенісний корт для великого тенісу. А, окрім цього, усі необхідні елементи благоустрою», – зазначив Микола Пасевич.

Роботи на першій черзі будівництва спорткомплексу планують завершити до кінця року.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*