В Ірані розбився український пасажирський літак, усі на борту загинули

08.01.2020 / Новини

В Ірані біля Тегерану впав літак Boeing 737 Тегеран – Київ. Серед 180 пасажирів на борту були і українці.

Про це офіційно повідомили чиновники, передає видання Independent, пише ТСН.

Біля Тегерану розбився пасажирський літак Boeing, через години після того, як Іран запустив балістичні ракети по двох американсько-іракських авіабазах в Іраку.

За інформацією видання CGTN, яке посилається на повідомлення рятувальних служб Ірану, усі пасажири загинули. За словами іранського службовця з надзвичайних ситуацій, літак загорівся одразу після падіння.

Пасажирський літак зазнав аварії за кілька хвилин після вильоту з Міжнародного аеропорту Імама Хомейні.

Боїнг 737-800 “Українських Міжнародних Авіаліній” вилетів з міжнародного аеропорту Імама Хомейні о 6:12 ранку за місцевим часом і впав приблизно за вісім хвилин.


Прес-секретар міжнародного аеропорту Імама Хомейні Алі Кашані заявив, що літак, який прямував до Києва і перевозив 176 пасажирів і екіпаж, розбився під Парандом, що приблизно в 60 кілометрах на південний захід від Тегерана.

Згідно з повідомленнями, технічні проблеми стали причиною аварії.

Трохи пізніше іранське агентство ISNA повідомило про те, що ніхто із пасажирів і членів екіпажу літака рейсу PS752, який летів до Києва, не вижив. За неофіційною інформацією, на борту було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу.

“Немає жодних доказів того, що пасажири літака, ймовірно, будуть живі”, – заявив голова Служби порятунку Червоного Півмісяця Мортеза Салімі.

З Тегерану відправлені три операційні групи та два вертольоти.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*