В «Інклюзивно-ресурсний центр» Любомля закупили нове обладнання (ФОТО)

05.12.2019 / Новини

В «Інклюзивно-ресурсний центр» у Любомлі нещодавно закупили обладнання для поліпшення умов навчання його вихованців і роботи спеціалістів.

Розвиток інклюзивної освіти – серед пріоритетів роботи народного депутата Ігоря Гузя в окрузі. Він сприяє, щоб із держбюджету спрямовували кошти на найрізноманітніші потреби дітей з особливими потребами, – йдеться на сторінці нардепа у Facebook.

Залучив парламентар ресурси й на потреби «Інклюзивно-ресурсного центру» у Любомлі. Відтепер у Центрі є вібромасажер для лицьових м’язів, соляна лампа, світильник «зоряне небо», м’який стілець-груша, «Велика валіза карток Домана», спортивний батут, бізіборд.

В ІРЦ навчається 115 дітей і майже половина з них – це жителі Рівненської, Вишнівської та Любомльської об’єднаних громад.

Підтримує нардеп і Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний центр, куди придбали комп’ютерну техніку, реабілітаційне обладнання, меблі. У Нововолинську за його ініціативи облаштували майданчик для дітей з особливими потребами, а для потреб спецшколи № 9 закупили мультимедійне обладнання, побутову техніку та обладнали відповідно санвузли. Також із ним тісно співпрацюють громадські організації: «Берег надії», «Світ для дітей» та ін.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*