В «Дорогуську» 1200 українців очікують перетину кордону

27.03.2020 / Відео, Новини

Цієї доби в деяких пунктах пропуску на кордоні з ЄС значно зросла кількість громадян України, які прибули без власного транспорту.

Держприкордонслужба вживає заходів для доставлення та оформлення пішоходів, які накопичуються перед пунктами пропуску, –  повідомляє Державна прикордонна служба України.

Це ускладнює їхнє перетинання кордону, оскільки піше сполучення зараз не здійснюється. У зв’язку з цим, а також через додаткові контрольно-профілактичні заходи спостерігається накопичення людей у пунктах пропуску суміжних країн.

Станом на 27 березня 12:00 за інформацією представників Прикордонної варти Республіки Польща на території їх країни зібралося:

  • Навпроти пункту пропуску «Краківець» – понад 2 тисячі осіб.
  • Навпроти пункту пропуску «Ягодин» – 1,2 тисячі осіб.
  • Навпроти пункту пропуску «Рава-Руська» – півтисячі осіб.

Нагадаємо, що учора прикордонники разом з органами місцевої влади та ДСНС забезпечували перевезення таких людей через кордон. Зокрема було здійснено більше 200 виїздів транспортних засобів для перевезення громадян.

 

2 Коментарів В «Дорогуську» 1200 українців очікують перетину кордону

  1. Чому все треба висвітлювати обурюватись і тоді є відповідні дії відповідальних органів . Чому немає алгоритму дій в таких ситуаціях???? Доки це буде?
    Невже ніхто не є відповідальним за ситуацію без “волшебного пінка в зад’ ?????

  2. Чому все треба висвітлювати обурюватись і тоді є відповідні дії відповідальних органів . Чому немає алгоритму дій в таких ситуаціях???? Доки це буде?
    Невже ніхто не є відповідальним за ситуацію без “волшебного пінка в зад’ ?????

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*