Великий бокс: Усик з легкістю виборов перемогу у поляка

18.09.2016 / Новини, Спорт

Ввечері з 17-го на 18-те вересня український боксер Олександр Усик провів перший у кар’єрі бій за звання чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі.  Усик з легкістю виборов чемпіонський пояс у чинного володаря – поляка Кшиштофа Гловацького.

Польські ЗМІ приділяли неабияку увагу поєдинку у Гданську: його називали не інакше як “найбільшим викликом Гловацького”. Й справді, з першого рангу Усик лідирував за кількістю очок, практично не даючи шансів Гловацькому наблизитись для атаки.

Вперше пояс чемпіона світу боксер-поляк захищав у своїй рідній країні. Ані шалена підтримка польських вболівальників, ані досвід не допомогли Гловацькому.

Чи не найпотужнішу та влучнішу атаку українець провів саме в 11-ому раунді. Хоча багато хто прогнозував, що боксер ще мало досвідчений й не зможе вистояти проти чинного чемпіона й 8-ми раундів.

30-річний володар поясу WBO Кшиштоф Гловацький на прізвисько “Голова” не зміг втримати чемпіонство проти надшвидкого імпровізатора бою 29-річного Олександра Усика.

Нагадаємо, що Олесандр Усик родом із Севастополя. Він є чемпіоном Олімпійських ігор у Лондоні, а також чемпіоном світу і Європи в аматорському боксі. Професійного досвіду у нього небагато. Його дебют на рингу відбувся у вересні 2013-го року. Відтоді він провів дев’ять боїв і виграв їх всіх достроково.

1474113907-4551

1 Коментар Великий бокс: Усик з легкістю виборов перемогу у поляка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*