Уродженець Шацька – надія українського футболу

30.03.2016 / Новини, Спорт

Уродженець Шацька та вихованець Володимир-Волинської команди команди“БРВ-ВІК” увійшов у топ-10 юних надій українського футболу. Про це інформує Футбол 24.

Нещодавно молодь «Шахтаря» ледве не виграла юнацьку Лігу чемпіонів. Здається ось вони – майбутні кадри для національної збірної та для європейських топ-клубів. Але-але… Заграти після юнацького футболу по-дорослому зможе далеко не кожен. Чого там далеко шукати негативні приклади. Візьму рідну «Волинь»: Тимур Парцванія – чемпіон Європи U-19 ; Сергій Політило – понад сорок матчів за різноманітні юнацькі збірні, «виносив» італійців, іспанців, бельгійців, французів; екс-«волинянин» Павло Рибковський – результативний захисник юнацьких збірних. Жоден з них так і не зіграв за національну команду країни. Хоча вистачає і позитивних моментів. Приміром, Коноплянка, Зозуля та Ярмоленко пройшли мало не всі щаблі «юніорок», – пишуть у соцмережах.

Наш земляк Василь Штандер у майбутньому має чудові шанси досягти гучних успіхів.

Дата народження: 02.06.1996; клуб: «Шахтар-3», «Шахтар U-17», «Шахтар U-19»; позиція: лівий півзахисник; у сезоні 2014/15: «Шахтар-3» (друга ліга): 12/1, «Шахтар U-19»: 4/2, юнацька ЛЧ: 10/4

«Зірка» у складі юнацького «Шахтаря». Вихованець волинського футболу («БРВ-ВІК») й уродженець краю лісів та озер 2010-ого опинився у Донецьку. Протягом останньої осені Вася відбігав на полях другої ліги, захищаючи кольори «Шахтаря-3», а заодно й допомагав товаришам крокувати до фіналу юнацької Ліги чемпіонів. Саме його м’яч дозволив «Шахтареві» перевести зустріч проти «Бенфіки» у серію пенальті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*