“Укрпошта” закриє частину відділень у невеликих селах

06.05.2018 / Новини

“Укрпошта” закриє частину відділень у невеликих селах і замінить їх на листонош, які будуть пересуватися на автомобілях.

Про це заявив директор PR-служби компанії Михайло Василенко на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з його відеоповідомленням, утримання відділень у селах з населенням менш ніж 2 тис. осіб є економічно невигідним. Середнє навантаження на відділення становить приблизно два листи на день і одна посилка на тиждень.

“Листонош пересадимо на авто. Замість тривалих піших походів вони швидше пересуватимуться на захищеному автомобілі”, – пише Василенко.

Він уточнив, що листоноші працюватимуть повний робочий день, на повну ставку і підвищену зарплату. Час присутності в селі не зменшиться, а іноді і збільшиться – листоноші будуть доїжджати туди, де раніше не було пошти.

За словами Василенка, якість послуг, що надаються, покращиться. Компанія зможе контролювати за допомогою gps кожну машину і бачити статус кожного відправлення. Крім того, збільшиться перелік послуг.

Пункти прийому і відправки листів пропонується розмістити в сільрадах. Спочатку проект планують реалізувати в Чернігівській області. Для його реалізації вже провели тендер на закупівлю автомобілів, загальна вартість яких становить 1,1 млн доларів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*