Укрпошта оголосила голосування за дизайн нової марки

10.06.2022 / Новини

Укрпошта оголошує старт народного голосування за найкращий ескіз марки «Доброго вечора, ми з України!»

Усі охочі зможуть проголосувати з 9-го до 15-го червня. Вибір можна зробити у застосунку «Дія» та в соціальних мережах Укрпошти: фейсбук та інстаграм.

Ескіз, який збере найбільшу кількість голосів буде відтворено «Укрпоштою» на поштовій марці вже в липні. Результати голосування будуть оприлюднені 15-го червня.

«Це перша повністю народна поштова марка, де тематику і ескіз обиратимуть українці. А ще це велика відповідальність і для Укрпошти, і для автора ескізу створювати марки, які передають реалії воєнної України.

Ми отримали дуже багато цікавих ескізів, і вже скоро один з них буде надруковано на марці, яка теж стане символічною. Але незважаючи на те, ескіз якого автора оберуть українці, ми для себе вже відмітили низку художників, які мають дуже цікавий стиль, і до яких ми в майбутньому плануємо звертатися для розробки ескізів поштової продукції, сподіваюся, вже післявоєнного часу», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Для фінального голосування експертна рада «Укрпошти» відібрала п’ять авторських робіт – різних за змістом, стилістикою і настроєм.

Загалом же на конкурс на найкращий ескіз до поштової марки «Доброго вечора, ми з України!» надійшло понад 1,5 тисячі робіт.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*