Українців попереджають про можливі провокації у День незалежності

15.08.2018 / Новини

Національна поліція України готова протидіяти будь-яким можливим провокаціям під час святкування Дня незалежності України 24 серпня і підготовки до нього.

Про це  заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Не виключаємо, що в цьому році можливі спроби провокацій як напередодні урочистостей, так і під час їх проведення… Для забезпечення безпеки будуть залучатися всі сили поліції. Їх координацію здійснюватимуть ситуаційні центри поліції, які почнуть працювати вже 22 серпня,– розповів заступник голови Нацполіції.

Фацевич наголосив, що для підвищення заходів безпеки поліцейські взаємодіятимуть з працівниками Служби безпеки України та Управлінням державної охорони. До забезпечення правопорядку будуть задіяні і військовослужбовці Національної гвардії.

До Дня незалежності України заплановано більше тисячі урочистих заходів, в яких візьмуть участь близько 700 тисяч людей.

У свою чергу перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив про необхідність чіткої координації дій всіх підрозділів МВС для ефективно співпраці щодо забезпечення правопорядку під час святкувань 27-ї річниці незалежності України.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*