Українці не можуть купити квитки на деякі потяги “Укрзалізниці”

04.04.2018 / Новини

Наразі українці не можуть придбати квитки на потяги, що курсуватимуть на травневі свята, принаймні на сайті “Укрзалізниці”, відтак серйозно почали хвилюватися.

Як повідомляє ТСН, люди скаржаться, що не можуть купити квитки з Києва у деякі міста південного напрямку на дати з кінця квітня.

“Укрзалізниця” ніяк не може розпочати продаж квитків з 23 квітня 2018 року за деякими напрямками (наприклад, Херсон – Київ). Нічого зрозумілого вони не відповідають. Може журналістам вони розкриють страшну таємницю: коли ж ці квитки з’являться. Народ хвилюється”, – зауважила Олена Бутурля.

Інформацію про те, що “Укрзалізниця” не відкриває квитки на південний напрямок (Запоріжжя, Дніпро) підтвердив і Дмитро Парфененко. За його словами, зазвичай “Укрзалізниця” відкриває квитки за 45 днів, але вже залишилося 19 днів.

Додамо, що на сайті бронювання квитків “Укрзалізниці” дійсно не можна купити квитки зі столиці до Дніпра, Херсона, Запоріжжя і Миколаєва з 23 квітня, оскільки система повідомляє, що потяги є відсутніми.

Укрзалізниця, потяг, квитки, травневі свята

Щоправда, з Києва до Дніпра та Запоріжжя можна доїхати з пересадкою у Харкові, а до Миколаєва через Гребінку з очікуванням потяга вночі.

прес-службі “Укрзалізниці” своєю чергою кажуть, що таке відбувається через технічну несправністю та обіцяють дати більш детальний коментар згодом.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*