Українські водії за порушення ПДР платитимуть в 20 разів більше

24.09.2018 / Новини

Українські водії з 27-го вересня за порушення ПДР платитимуть значно більше. Окремі штрафи зростуть аж у 20 разів.

Відтак, якщо раніше за перевищення допустимої швидкості руху більш ніж на 50 км/год водій слачував 510 гривень, тепер порушника змусять оплатити штраф до 3400 гривень, – пише Рress-centr.

За втечу з місця дорожньо-транспортної пригоди винуватці платитимуть від 255 грн. до 3,400 грн. Також за це можуть окремо позбавити прав строком до 6-ти місяців.

У 20 разів зростуть штрафи за керування автомобілем без прав, або невідповідної категорії, а саме 10 200. За повторне таке порушення доведеться сплатити вже 40 800 гривень.

Українські водії, які позбавлені права керувати транспортними засобами, але все ж сіли за кермо, змушені будуть заплатити 20,4 тис. грн. За повторне правопорушення штраф зросте в 2 рази.

Також штрафи зростуть і для тих, хто не любить паркуватися. Згідно нововведень, інспектори зобов’язані складати протоколи порушень навіть без водія. Також їм можна буде евакуювати машини, які припарковані у недозволених місцях. Свої дії представники правоохоронних органів повинні зафіксувати на відео або зняти на фотоапарат місце порушення. Штраф за неправильну парковку становитиме від 255 до 1,700 грн.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*