Українці зможуть обирати постачальника газу

11.06.2020 / Новини

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Н К Р Е К П) спростила правила переходу до іншого постачальника газу.

Це означає, що українці зможуть вільно обирати постачальника, базуючи свій вибір на кращому сервісі, умовах оплати чи обслуговування, – йдеться на сторінці Нафтогазу України.

“Якщо ви живете у Житомирській області, але хочете обрати постачальника з Вінницької – за новими правилами це можна зробити у кілька кліків, відправивши заяву-приєднання та документи, що ідентифікують особу, новому постачальнику”, – йдеться у дописі.

З 1 липня має запрацювати ринок газу для населення. І спрощення процедури зміни постачальника було однією з необхідних умов для повноцінного старту відкритого ринку.

Ще одна умова – запуск роботи «постачальника останньої надії» (ПОН). Міністерство енергетики та захисту довкілля України має обрати ПОН на конкурсі.

1 Коментар Українці зможуть обирати постачальника газу

  1. Тепер українці, нарешті, зможуть вільно обирати постачальника, базуючи свій вибір на кращому сервісі, умовах оплати чи обслуговуванні, умовах оплати або обслуговування. Якщо ви живете в Житомирській області, але хочете обрати постачальника з Вінницької області, за новими правилами, це можна зробити в декілька кліків, відправивши заяву приєднання і документи, що ідентифікують особу, новому постачальнику , зазначено в заяві.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*