Українці найактивніше скуповують нерухомість у Польщі

01.08.2019 / Новини

У минулому році українці придбали в Польщі 110 тисяч квадратних метрів нерухомості.

Згідно зі звітом компанії Deloitte за 2018 рік, польські помешкання – одні з найдешевших у Європі, – передає Українська правда.

“Попри невисоку ціну, їхній стандарт не поступається якості за західним кордоном, а тому не дивує факт, що для іноземців Польща є привабливою з погляду інвестицій, а також як місце для життя”, – йдеться у повідомленні.

За опублікованими у березні даними Міністерства внутрішніх справ і адміністрації, торік іноземці придбали у Польщі 7043 помешкань загальною площею 426,2 тис. квадратних метрів.

За оцінками порталу RynekPierwotny.pl, це на 43% більше нерухомості і на 40 відсотків більше площі, ніж двома роками раніше.

Від 2016 року найактивнішими іноземцями на польському ринку нерухомості є громадяни України, котрі торік придбали у Польщі 110 тис. квадратних метрів, у понад двічі більше, ніж у 2017 році.

Наступні за українцями – громадяни Німеччини, які купили у Польщі 64 тис. квадратних метри, однак у цьому випадку це, здебільшого, приміщення під оренду, а також офіси. Охоче польську нерухомість купують також британці, білоруси та французи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*