Україна за п’ять років планує встановити безвіз ще з 14 країнами

30.09.2019 / Новини
Кількість держав, з якими Україна має безвізовий режим, протягом наступних п’яти років планується збільшити ще на 14 країн.

Таке завдання постановлено для МЗС у Програмі діяльності Кабінету міністрів України, зареєстрованій на сайті Верховної Ради, передає Укрінформ.

“Збільшення переліку країн із безвізовим режимом для власника українського паспорту – запорука відкриття світу для українців, підвищення поваги до нашого громадянина, забезпечення його прав. За наступні 5 років цей перелік буде розширено за рахунок Гватемали, Гренади, Коста-Ріки, Маврикію, Маршаллових островів, Монголії, Науру, Палау, Перу, Сальвадору, Самоа, Сен-Вінсент і Гренадін, Соломонових островів та Ямайки”, – йдеться у документі.

Як зазначається у Програмі, в 2020 році буде збільшено терміни безвізового перебування в Аргентині, спрощено існуючий режим поїздок до Мексики, завершено відповідні переговори з Великою Британією, Республікою Корея, Канадою, Японією, Австралією та іншими.

Окрім того, протягом наступних 5 років буде спрощено український візовий режим для громадян більшості країн світу, які не становлять імміграційної загрози нашій державі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*