Учні трьох шкіл Любомльщини провели вечір-зустріч у дружньому колі

18.11.2019 / Новини

Минулий навчальний тиждень у Штунській школі був багатий на різноманітні заходи. Завершися він вечором-зустріччю дітей із учнями з Олеська та Римачів.

Зокрема, у період з 11 по 17 листопада з метою покращення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки та повторення правил поведінки на дорозі та в транспорті було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, – інформують у Штунській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

15 листопада було проведено єдиний урок “Безпечна країна”.

“Від щирого серця бажаймо доброти!” – під таким гаслом було організовано заходи у Всесвітній день доброти. Практичний психолог Пикалюк І. В. провела змістовне свято “Твори добро вже сьогодні!” Подовженням теми доброти стала відкрита виховна година з елементами тренінгу в 5 класі “Ти серед людей, люди навколо тебе”. Класний керівник Вільчинська В. П. звернула увагу на формування в класі дружніх відносин та взаємоповаги, етичних норм поведінки.

А завершився цей навчальний тиждень вечором-зустріччю, де у дружньому колі відпочивали учні нашої школи та запрошені старшокласники Олеської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Римачівського НВК.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*