Учні та учителі Любомльської гімназії ліпили вареники воїнам-землякам на Схід

06.12.2016 / Новини

Учні 11-х класів та педагогічний колектив Любомльського НВК імені Наталії Ужвій разом ліпили вареники для наших земляків, хлопців з Любомльщини. Такий захід у гімназії присвятили Дню волонтера.

Організатори такого заходу зізнаються, що перейняли естафету від волонтерів з Любомля та Вишнева, які не так давно теж брались за тісто та ліпили смачні вареники хлопцям на Схід.

“Ми раді взяти участь у такій акції. Я теж одягла фартух та з любов’ю ліпила вареники, ніби для родини. Думаю, що хлопці зрадіють такому смачному подарунку”, – зазначає Олена Тишик, директор Любомльського НВК.

Зазначимо, що зліпити “свого” вареника прийшли й учні 2-го класу, які завзято допомагали учителям та старшим учням. Дітвора вірить, що український солдат посмакує саме їхніми варениками.

Як і годиться, вареники з картоплею відварили, заправили та попакували у пластикові відра. Голова організації волонтерів Андрій Дем’янчук  щиро подякував усім небайдужим за таку турботу та пообіцяв передати вітання хлопцям – скоро Андрій відправлятиме на Схід усе зібране волонтерами та жителями Любомльщини.

Зазначимо, що учні 1-4 класів принесли солодкі подарунки – баночки з варенням. Щодо продуктів для вареників, то тут допомагали усі – і учні, і батьки, і учителі.

_dsc0170 _dsc0173 _dsc0181 _dsc0186 _dsc0190 _dsc0196 _dsc0204 _dsc0206 _dsc0212 _dsc0214 _dsc0216

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*