У Згоранах відбулася першість з настільного тенісу (ФОТО)

24.12.2017 / Новини, Спорт

У неділю, 24-го грудня у спортзалі санаторію «Згорани» відбулася першість Любомльського району з настільного тенісу.

Щороку такі змагання організовують саме у цю грудневу пору і присвячують їх Дню енергетика. Саме тому під час урочистого відкриття учасників вітав колишній багаторічний очільник Любомльської філії ПАТ «Волиньобленерго» Володимир Остапюк, який, власне, є одним із родоначальників турніру, що поводиться вже понад десять років.

Володимир Остапюк

Вітання й побажання гарних спортивних здобутків адресував спортсменам і Згоранський сільський голова Олександр Лукашук.

Взяти участь у першості зголосилися 19 тенісистів: 10 — чоловіків та юнаків і 9 жінок і дівчат з різних куточків району.

І тих, й інших шляхом жеребкування поділили на дві групи, з яких по двоє кращих виходили до наступного етапу: жінки одразу потрапляли до півфіналу і далі грали за олімпійською системою; натомість четвірка найсильніших чоловіків формувала фінальну пульку і далі грала за коловим принципом.

Першою завершила боротьбу прекрасна половина. У першому півфіналі Дарія Старовойтова (Любомль) перемогла Інну Костюк, яка виступала за Радехів — 2:0. В іншому двобої Лариса Лаврик (Куснища) з таким же рахунком виграла в Аліни Сидняк, яка представляла Столинські Смоляри.

Інна Костюк

У грі за третє місце Сидняк перемогла Костюк (2:0), а у вирішальному поєдинку Старовойтова виявилася сильнішою від Лаврик — 2:0.

Отож, жіноча трійка призерок має такий вигляд:

І — Дарія Старовойтова;

ІІ — Лариса Лаврик;

ІІІ — Аліна Сидняк.

Лариса Лаврик

Дарія Старовойтова

Аліна Сидняк

У змаганнях серед чоловіків до фінального етапу потрапили: любомльчанин Олексій Чунь, Ігор Оксентюк зі Згоран, Андрій Шоцький, який виступав за Штунь, і В’ячеслав Балабаш — представник команди с. Куснища.

Андрій Шоцький

В’ячеслав Балабаш

Ігор Оксентюк

Четвірка найсильніших показала такі результати:

Балабаш — Чунь 3:1

Шоцький — Оксентюк 3:0

Балабаш — Шоцький 0:3

Чунь — Оксентюк 2:3

Балабаш — Оксентюк 3:0

Чунь — Шоцький 0:3.

Таким чином, серед чоловіків третє місце посів Ігор Оксентюк, друге — В’ячеслав Балабаш, а переможцем став Андрій Шоцький.

У загальнокомандному заліку перше місце посіли Куснища, друге — Любомль, третє — Штунь.

 

3 Коментарів У Згоранах відбулася першість з настільного тенісу (ФОТО)

  1. Що за тупі питання??? Це спортзал санаторію «Згорани»!І ніяких команд там взагалі не було. Змагались окремо жінки та чоловіки кожен за себе. Ви читати не вмієте й сліпі, що фото не бачите???

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*