У Згоранах облаштували спортивний майданчик з підручних засобів

17.08.2018 / Новини

Хлопці зі Згоран для занять спортом облаштували майданчик з підручних засобів.

Про це на своїй сторівці у Facebook написала журналістка Dariia Poddubetska.

“Пост для тих,  хто проти встановлення майданчиків як дитячих ігрових так і спортивних! Ось вам це майданчик який зробили в 21 столітті! його зробили хлопці, які живуть на кількох сусідніх вулицях…. вони і зробили, вони і займаються для себе… Зробили з підручного і що хто знайшов вдома!!!. П.с. якщо в якомусь місці буде зайвий спортивний майданчик, тут в Згоранах будуть дуже йому раді!)”, – йдеться у дописі.

У коментарях користувачі дописують, що Згоранам далеко до цивілізації.

“Добре, що є рятувальний пункт, але там ХЛОПЦІ ПИЯЧАТЬ І МАТЮЖАТЬСЯ ТАК, ЩО МАТЕРІ ВУХА ЗАКРИВАЮТЬ ДІТЯМ. Прикро, що саме на будиночках рятувальної служби є наш національний прапор і червоно-чорний, а п’яний рятувальник ОСОРОМЛЮЄ НАШІ СВЯТИНІ, пояснюючи свої дії тим, що ВІН ПОХОВАВ МАТІР!((( Благо також, що є буйки, але вони із використаних пластикових пляшок.) Цивілізація з економією!) Пункт торгівлі на пляжі теж необладнаний. Роздягалки старезні, смітники в вигляді збитих великих ящиків далеко від пляжу. Тому і смітять люди.( Озеро вже також треба чистити, бо заростає недалеко від берега на пляжі. Була на віддаленому пляжі на Світязі, за базою Луцького НТУ, то там усе, як належить – нова чиста роздягалка, смітник, лавочки. Гарно і культурно”- пише Інна Совальська.

1 Коментар У Згоранах облаштували спортивний майданчик з підручних засобів

  1. Сколько не поставь людям мусорников и лавочек,сколько не делай площадок,все зря,нет бережливости и сознательности.Совести нет. Проедь сейчас по пляжу,диву даешься,люди-вы же хуже свиней!Где отдыхают,там и гадят.Свернула в лес с дороги с детьми возле озера,там помойка… Зашла на самодельную эту спорт площадку,а там тоже скоро все развалят…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*