У Запіллі відзначили День села (ФОТОрепортаж)

29.05.2019 / Новини

Сільську громаду, що у неділю, 26-го травня, зібралася на подвір’ї місцевого будинку культури, щиро привітали представники місцевої влади, гості.

До святкування також долучився народний депутат Ігор Гузь та його помічник Ігор Торба.

Вітаючи усіх зі святом, нардеп зазначив, що в міру можливостей прагне підтримати кожен населений пункт свого округу. Запілля у цьому сенсі не є винятком. До речі, за час роботи Ігоря Гузя у парламенті на потреби села з державного бюджету було залучено 240 тисяч гривень, а в цілому на потреби Запільського старостинства — понад півмільйона гривень.

Також парламентарій вручив подяки місцевим учасникам АТО — Віталію Лукашуку і Валерію Валюху.


Окремих місцевих жителів було відзначено подарунками у різноманітних номінаціях: “Наймолодший житель”, “Наймолодша пара”, “Найстарший радіозв’язківець”, “Місцевий чоботар”, “Вчитель року”, “Заготівельник молочної продукції” тощо. Їх вручив помічник народного депутата Ігор Торба.

Змістовну і цікаву концертну програму підготували сільські аматори сцени. Також відбулися різноманітні конкурси, лотерея, де в якості головного призу розігрувалася коза. Завершилося свято дискотекою, організованою за підтримки фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*