У західній частині України через повені скасували низку поїздів

24.06.2020 / Новини

У західній частині України, в результаті повеней з 24 червня не ходитиме низка потягів і тимчасово буде затримуватися доставка пошти.

Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури з посиланням на міністра інфраструктури України Владислава Криклія, – пише УНІАН.

“З 24 червня не будуть ходити 4 приміських потяги: Коломия – Снятин, Снятин – Коломия, Ворохта – Івано-Франківськ та Івано-Франківськ – Ворохта. З 25 червня “Укрзалізниця” скасувала курсування 3-х поїздів: Снятин – Коломия, Коломия – Снятин, Ворохта – Івано-Франківськ”, – цитує прес-служба Криклія.

Також, за словами міністра, в результаті негоди може тимчасово затримуватися доставка пошти до Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей.
“Йдеться про 91 населений пункт Івано-Франківської області, населені пункти басейну річки Прут 4 відділеннях “Укрпошти” у Чернівецькій області.
Разом з тим, вже відновлена робота відділень “Укрпошти” в Рахівському районі Закарпатської області. А в більшості населених пунктів, що постраждали від негоди, вже зроблені виплати пенсій та соціальних допомог”, – зазначив Криклій.
За словами міністра, триває ліквідація наслідків повеней для відновлення безперешкодного руху по залізниці та автодоріг.

“Пошкоджена залізнична інфраструктура на перегонах Яремче – Микуличин і Микуличин – Ворохта. Тому з вчорашнього дня було тимчасово призупинено рух приміських поїздів №6402/6401 Івано-Франківськ – Ворохта – Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії.

Наслідки підтоплень на дорогах ліквідують Служби доріг разом з підрядниками. Найбільше від повені постраждали дороги Н-09 та Р-24. Роботи не зупиняються ні на хвилину. Ми на зв’язку 24/7. Діяльність органів влади у подоланні наслідків негоди координує особисто прем’єр-міністр”, – зазначив Криклій.

Повідомляється, що закритий для руху поїздів перегін Заболотів – Видинів, а в місті Галич Івано-Франківської області перекрили рух на автомобільному мосту через Дністер.

Також, в селі Микуличин Яремчанського району ліквідували сотні тонн каменів і гірської породи на вузькій гірській ділянці дороги відновлено проїзд.

На 49-му кілометрі автодороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський стався зсув гірських порід поблизу Буковецького перевалу. Рух по дорозі перекрито. Для ліквідації надзвичайної ситуації та забезпечення проїзду працює техніка автодорожніх підприємств”, – йдеться в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*