Четвер, 19 вересня 2019

У ЄС обмежили вміст трансжирів у продуктах

16.05.2019 / Новини

У кінці квітня Європейський Союз ухвалив нові правила безпеки продуктів харчування, що передбачають скорочення вмісту трансжирів у продуктах харчування.

Граничне значення, встановлене новим регламентом, відповідає 2 г трансжирів промислового виробництва на 100 г загального вмісту жиру у продуктах, призначених для кінцевого споживача і для постачання в роздрібний продаж, передає УНН з посиланням на повідомлення, опубліковане на сайті Європейської комісії.

Окрім того, новий регламент зобов’язує підприємства надавати інформацію про кількість трансжирів у своїх продуктах харчування, що поставляються іншим підприємствам, якщо перевищено межу у 2 г.

Регламент буде застосовуватися з 2 квітня 2021 року.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*