У Вишнівській ОТГ шукають фахівців

02.01.2019 / Новини

Вишнівська сільська рада оголосила конкурси на заміщення вакантних посад головного спеціаліста відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності та державного реєстратора відділу “Центр надання адміністративних послуг”.

Відповідні оголошення опубліковані у газеті “Наше життя” від 28 грудня минулого року.

В обох випадках вимоги до кандидатів однакові: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем (юридична) магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, державній службі або в інших сферах управління не менше 3 (трьох) років знання Конституції України, законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції”, а також нормативно-правових актів з урахуванням функціональних обов’язків.

Також кандидати на посаду повинні мати достатній рівень володіння державною мовою та знання ділової мови, правил організаційно-розпорядчої документації, правил ділового етикету, правил та норми охорони праці та протипожежного захисту, а також знати основні принципи роботи на комп’ютері та відповідні комп’ютерні програми.

Документи, що подаються на конкурс: заява про участь у конкурсі; особова картка затверджена наказом Нацагентства України з питань державної служби №156 від 5.08.2016 р.; Е-Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік як кандидата на посаду; копія паспорта; копія ідентифікаційного коду; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копія трудової книжки; дві фотокартки розміром 3х4 см.

Прийом документів триватиме протягом 30 днів з моменту публікації оголошення.

Додаткову інформацію можна дізнатися у Вишнівській сільській раді (с. Вишнів, вул. Незалежності, 84, ІІ поверх) або ж за тел. 32-3-42.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*