У Вишнівській ОТГ – кількість населення менша від реальної?

18.01.2018 / Новини

У результаті опитування представників ОТГ з’ясувалося, що зазначена у проекті постанови КМУ кількість населення у переважній більшості ОТГ Волині менша від реальної.

Про це повідомив консультант з правових питань проекту ПУЛЬС, Волинського регіонального відділення АМУ Валентин Малиновський, опрацьовуючи проект додатку до постанови Кабінету Міністрів України щодо розподілу цьогорічної субвенції на формування інфраструктури ОТГ, – інформує прес-служба Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.

За його словами, кількість населення у переважній більшості ОТГ Волині менша від реальної, зокрема, тієї про яку йшлося у паспортах ОТГ при їх утворенні. У 27 із 40 об’єднаних територіальних громад вона стала меншою. Зокрема, у Вишнівській ОТГ, що на Любомльщині така розбіжність становить 400 осіб.

До речі, із передбачених у проекті додатку до постанови Кабміну щодо розподілу цьогорічної субвенції на формування інфраструктури ОТГ для волинських громад попередньо передбачено 103 мільйонів 875 тисяч гривень. Найбільше 13 мільйонів 816 тисяч отримають ОТГ Ковельщини, 13 мільйонів 66 тисяч – Любомльщини, 12 мільйонів 652 тисячі, мало б перепасти Любешівщини.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*