У Вишнівській сільраді проходив День відкритих дверей (ФОТО)

11.12.2019 / Новини

З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини та в рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» до Вишнівської сільської ради завітали старшокласники Вишнівського навчально-виховного комплексу.

Майбутні випускники мали нагоду ознайомитися з роботою органу місцевого самоврядування, оцінити умови праці, дізнатися про весь спектр адміністративних послуг, які надаються населенню,- йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Учні зустрілися з керівником сільської ради Віктором Сущиком та першим заступником Галиною Федончук. Під час зустрічі обговорили актуальні питання, які турбують молодь громади, зокрема, харчування в закладах освіти та проведення дозвілля.

Під час екскурсії школярів до органу місцевого самоврядування, працівники сільської ради  Ірина Богуш та Наталія Ряпич підготували цікаву та корисну інформацію про права та обов’язки неповнолітніх, про відповідальність за скоєння правопорушення, яка передбачена чинним законодавством України.

На завершення, для учнів провели анонімне анкетування та роздали пам’ятні буклети про те, як не потерпіти від злочину та уникнути інших неприємностей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*