У Вишнівській ОТГ відбулося засідання Школи молодого вчителя початкових класів

25.12.2019 / Новини

 У Вишнівській ОТГ відбулося засідання Школи молодого вчителя початкових класів у формі «педагогічної майстерні» та «майстер-класів».

Засідання відбулось в Олеській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, – інформує КУ «Методичний центр» Вишнівської сільської ради.

Метою засідання було розкрити суть поняття «НУШ» та роль тематичного підходу до впровадження інтегрованого навчання в освітньому процесі початкової школи як засобу формування ключових компетентностей.

Захід сприяв розвитку творчого потенціалу молодших школярів та підвищенню фахового рівня й педагогічної майстерності молодих вчителів, їх підготовці до роботи в умовах реформування змісту освіти, запровадження концептуальних засад Нової української школи.

Молоді педагоги закладів освіти Вишнівської громади мали чудову можливість почерпнути досвід у своїх наставників, взяти для себе чимало корисного для подальшого використання на своїх власних уроках.

Наталія Широчук, Людмила Кудин та Олена Дзей провели змістовні майстер-класи щодо використання на уроках різноманітних вправ для молодших школярів. Педагогами-наставниками було вміло проаналізоване використання ранкового кола, казкореклами, гри «Так чи ні?. Окрім того, вчителі мали змогу попрацювати в групах, провести фізпаузи.

У ході «методичного діалогу» учасники засідання провели обговорення заходів та виробили відповідні рекомендації.

Захід сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів початкових класів в умовах впровадження Нової української школи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*