У Вишнівській ОТГ триває будівництво амбулаторії

16.09.2019 / Новини

Нагадаємо, що за кошти держбюджету на Волині вже зводять 15 амбулаторій та придбали 15 автомобілів для сімейних лікарів.

Загалом на сьогодні у Волинській області триває будівництво на 132 мільйонів гривень. Усе це відбувається у рамках цільової державної перехідної субвенції у розмірі 189 мільйонів гривень (постанова КМУ від 6 грудня 2017 року №983 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості»).

Щодо поточного будівництва, то наразі будівельні роботи тривають на 15 об’єктах. Зокрема на 9 вже зведені зовнішні конструкції та збудовано покрівлю приміщень. Наприклад, у таких як селі Бірки Любешівського району, Вишнівській ОТГ Любомльського району, селі Дубечне Старовижівського району, селі Затурці Локачинського району, селі Піща Шацького району, селі Піщане Камінь-Каширського району, селі Прилуцьке Ківерцівського району, селі Прилісне та Троянівка Маневицького району.

Ще на 6, а саме: у селі Жидичин Ківерцівського району, селі Річиця Ратнівського району, селі Седлище Любешівського району, селі Уховецьк та Тойкут Ковельського району, селі Павлівка Іваничівського району незабаром приступлять до будівництва.

До слова, нещодавно наказом Мінрегіону для області погодили будівництво ще шести амбулаторій, одна з яких запланована у селищі Головне.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*