У Вишнівській ОТГ посадовці пошили партію захисних масок (ФОТО)

30.03.2020 / Новини

У зв’язку із відсутністю захисних масок в аптеках працівники Вишнівської сільської ради пошили їх самостійно для підлеглих органу місцевого самоврядування, депутатського корпусу та представників поліції.

Працівники Вишнівської сільської ради долучилися до активної участі в заходах із протидії поширенню коронавірусної  інфекції COVID-19  та, зокрема, у вільний від роботи час взялися за пошиття медичних масок у зв’язку із відсутністю цієї дефіцитної продукції в аптеках.

Маски були роздані як працівникам органу місцевого самоврядування, так і депутатському корпусу та представникам поліції, які обслуговують територію громади. Варто зазначити, що тканину для масок посадовці ради закупили за власний кошт.

“Ми є відповідальними та піклуємось про своїх підлеглих. Превентивні заходи щодо непоширення коронавірусу є  важливими та необхідними, які можуть убезпечити від зараження. Передаємо естафету іншим установам та організаціям, які турбуються про своїх працівників і в такий нелегкий час, в період загальнонаціонального карантину, проводять свою діяльність. Будьте свідомими!”, – йдеться на сайт Вишнівської ОТГ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*