У Вишнівській ОТГ перевірили освітні заклади на готовність до нового навчального року

31.08.2019 / Новини

Керівництвом гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради здійснило виїзди в усі заклади освіти громади з метою перевірки стану готовності до нового навчального року.

Літні канікули завершуються, а це означає, що скоро настане найважливіший день для кожного школяра – День знань. Традиційно його відзначають 1 вересня, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

З цієї нагоди, 27 серпня керівництвом гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради було здійснено виїзди в усі заклади освіти громади з метою перевірки стану готовності до нового навчального року. Візити проводились як і в школах, так і в садочках.

Головним завданням було оцінити наявний стан навчальних закладів, усунути недоліки та максимально швидко завершити підготовчі процеси.

З впевненістю можна сказати, що заклади освіти нашої громади готові до відкриття. Керівництво шкіл та садочків, педагогічні колективи з відповідальністю поставилися до підготовки своїх закладів до нового навчального року. Усі класи укомплектовані та оснащені необхідною технікою згідно реформи НУШ. Для дітей створені всі умови для отримання якісної освіти.

Нагадаємо, що цього року День знань у Вишнівській громаді буде відзначатися 2 вересня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*