У Вишнівській ОТГ молодь прибрала 2 кілометри узбіччя дороги (ФОТО)

31.03.2020 / Новини

Юнаки та дівчата села Вишнів підтримали екомарафон добрих справ та прибрали узбіччя дороги (близько 2 кілометрів), що веде до хутора Підстав’я.

Ініціатива прибрати територію належала Богдану Ситоносицькому, а допоміг із вивозом сміття Андрій Сахарук, які є активними мешканцями громади та турбуються про навколишнє середовище, — повідомляють на сайті Вишнівської ОТГ.

«Ми навіть не могли уявити, що тут стільки сміття. Сподіваємося, що наша праця недаремна і люди більше не будуть викидати сміття в місцях, необлаштованих для цього», – ділиться враженнями студентка Оксана Бідношей, яка приїхала з Києва в гості до тітки.

«Приємно бути корисними. Хочеться, щоб збільшили штрафи за вивіз сміття в невідведені для цього місця. Прибирання тривало понад три години, однак результат вартував затрачених сил та часу», – коментують активісти.

Вишнівська сільська рада висловлює щиру подяку молоді села Вишнів, котрі долучилися до ініціативи прибирання території: Оксані Бідношей, Андрію Тарасенку, Сергію Тарасенку, Андрію Сахаруку, Павлу Коцурі, Роману Коцурі, Владиславу Філю, Сергію Хавхуну, Станіславу Романюку, Роману Удальцову, Світлані Жолоб, Андрію Лазаруку, Юлії Сахарук, Богдану Ситоносицькому, Віталію Бубену.

«Ми впевнені, що саме за такою ініціативною молоддю майбутнє нашої громади. Долучайтесь та приєднуйтесь до нас. Зробімо планету чистою разом», – йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*