У Вишневі відбувся концерт-вшанування захисників України (ФОТО)

12.10.2019 / Новини

З нагоди відзначення Дня захисника України 11 жовтня в приміщенні сільського будинку культури села Вишнів відбувся святковий концерт з метою вшанування мужності, героїчності, бойового подвигу захисників незалежності та територіальної цілісності України.

Про це йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Офіційну частину святкувань мав честь відкрити сільський голова Віктор Сущик, який побажав нашим героям сил, міцного здоров’я, незламності духу, непохитної віри, благополуччя та щасливого майбутнього. Подякував за їхню сміливість, патріотичність та нескореність.

Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями та запальними танцями творчі колективи – аматори сцени Вишнівської об’єднаної територіальної громади.  Гарний настрій, гучні оплески, незабутні емоції панували впродовж усього свята.

“Висловлюємо вдячність нашим воїнам за самовідданість, за те, що присвятили своє життя служінню українському народу, за сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. Ви є нашим гарантом безпеки, миру, збереження України як вільної, незалежної,самодостатньої держави. Зі святом, Вас, дорогі захисники”, – йдеться у дописі на сайті громади.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*