У Вишневі урочисто відкрили ЦНАП (ФОТО)

18.11.2019 / Новини

Поява на теренах громади такої установи — результат тісної співпраці Вишнівської ОТГ з міжнародною Програмою «U-Lead з Європою», яка фінансується Євросоюзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Зі свого боку ОТГ за власний кошт (понад 8,5 млн. грн.) звела приміщення, в якому, окрім власних кабінетів, передбачила й площу для ЦНАПУ, а в рамках програми для нової установи було профінансовано меблі, обладнання, програмне забезпечення тощо.

Сьогодні громадяни можуть отримати тут понад 100 різноманітних адміністративних послуг. Їх надає 6 адміністраторів, незабаром буде введено штатну одиницю реєстратора.

Окрім сільського голови Віктора Сущика, його заступника Галини Федончук, працівників сільради, місцевих громадян, розділити радість від приємної події до Вишнева приїхали: регіональний координатор Програми Роман Матвійчук, регіональний координатор проекту з покращення якості надання адмінпослуг Тетяна Лебухорська, заступний голови Любомльської РДА Олександр Герасимчук,  заступник голови Любомльської райради Ганна Сачук, експерт місцевого самоврядування Анатолій Пархомюк, керівники і представники окремих ОТГ Волині.

                                  Віктор Сущик

До привітань долучилися також представники команди народного депутата Ігоря Гузя. Зокрема, його помічник Ігор Торба передав від парламентаря вітальний адрес.

«Відкриття центру адміністративних послуг Вишнівської сільської ради — це однозначно успіх для місцевої громади, — йдеться у посланні. — Відтепер кожен громадянин зможе відчути помітний прорив в отриманні адміністративних послуг. Це і оперативне вирішення десятків питань, комфортні умови перебування, прозорість у роботі колективу і наближеність до людей».

                                                                      Ігор Торба

Перед урочистим пере різанням символічної стрічки група працівників сільради отримала сертифікати про проходження навчального тренінгу в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності  та розвитку «U-Lead з Європою».

На завершення настоятель місцевого храму святих Косьми і Даміана протоієрей Віктор освятив установу.

Довідково:

Центр надання адміністративних послуг працює кожного робочого дня:

  • з понеділка по середу — з 8.00 до 17.15 год.,
  • по четвергах — з 8.00 до 20.00,
  • по п’ятницях — з 8.00 до 16.00 год.

 

                                    Тетяна Лебухорська
                                   Роман Матвійчук
                                   Олександр Герасимчук
                                         Ганна Сачук
                                                  Галина Федончук
                                   Анатолій Пархомюк

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*