У Володимирі вручили ключі від квартири хлопцеві, позбавленому батьківського піклування

24.07.2020 / Новини

Міський голова Петро Саганюк 23-го липня вручив ключі від житла особі з-поміж дітей, позбавлених батьківського піклування – 22-річному Олександру Бакуну.

Олександр Бакун став власником однокімнатної квартири з усіма зручностями в місті Володимирі-Волинському, – інформують на сайті міста.

Житло придбане за рахунок субвенції з державного бюджету за сприяння виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради спільно з Управлінням соціального захисту населення міськвиконкому, міським центром соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді та служби у справах дітей. До цієї справи було прикладено чимало зусиль – це і пошук комфортного житла, збір необхідних документів, огляд запропонованих варіантів.

Зазначають, що у 2019 році постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Помешкання можуть отримати особи, які потребують соціального захисту та мають недостатній для купівлі чи оренди житла дохід.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*