У Володимирі-Волинському проводиться Форум громадських організацій Прибужжя

23.06.2016 / Новини

За сприяння Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» у Володимирі-Волинському проводиться Форум громадських організацій. Головна мета заходу – формування мережі громадської дії регіону Прибужжя.

Форум відбувається за підтримки програми «РАДА» від USAID.

Про це повідомляє прес-служба народного обранця.

Понад 60 представників громадських організацій та органів місцевого самоврядування стали учасниками Форуму. Ініціатором заходу є засновник Фонду «Прибужжя», народний депутат України Ігор Гузь.

Досвідчені спікери, які беруть участь у Форумі громадських організацій поділилися досвідом та окреслили можливості діяльності ГО.

Жанна Чмут, представниця Громадянської мережі ОПОРА розповіла учасникам заходу про роботу народних депутатів, яку вони проводять із громадськістю. Вона зазначила, що нардеп має бути відкритим та публічним, аби жителі його округу відчували реальну підтримку. Також зазначила, що депутат повинен сприяти різним ініціативам громадян та допомагати їх втіленню.

Ольга Ферар, представниця громадської організації «Зеон» міста Здолбунів, що у Рівненській області, поділилася із учасниками Форуму власним досвідом впливу громадських організацій на місцеву владу. Сьогодні ГО «Зеон» має свою соціальну газету Здолбунівщини, яка випускається безпосередньо громадською організацією.

Фонд народного депутата Ігоря Гузя «Прибужжя» ставить за мету навчити та залучити громадських активістів до ефективної роботи із місцевою владою, а також запропонувати шляхи отримання грантових коштів на втілення різних громадських ініціатив.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*