У Володимирі-Волинському збудують склад міндобрив та паливно-мастильних матеріалів

29.09.2020 / Новини

У Володимирі-Волинському на вулиці Наталії Ужвій, 23а планують побудувати склад мінеральних добрив, засобів захисту рослин та паливно-мастильних матеріалів. Зауваження щодо цього та пропозиції містяни можуть подати протягом 15-ти днів до Володимир-Волиинської міськради.

На офіційному сайті Володимира 29-го вересня опублікували заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для будівництва та обслуговування складу мінеральних добрив, засобів захисту рослин та паливно-мастильних матеріалів, – передає БУГ.

Як зазначають, ділянка знаходиться в межах промислової території, на якій розташоване складське приміщення, що потребує реконструкції.

За інформацією кадастрової карти України, ділянка розміром 0.8093 га і перебуває у комунальній власності.

Рішення про розробку плану території для будівництва прийняла міська рада 12-го грудня 2019-го року. Фінансування здійснювалося за рахунок фермерського господарства «Євгена Шелепіни».

Як вказано у відкритих джерелах, зареєстроване підприємство в селі Заріччя, основний вид діяльності: вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Ознайомитись з повним текстом звіту про стратегічну екологічну оцінку можна за посиланням.

Зауваження та пропозиції подавати до Володимир-Волинська міської ради, (вулиця Данила Галицького, 5); тел. 03342 35701; електронна адреса: post@volodymyrrada.gov.ua

Строки подання скарг – 15 днів з дня публікації заяви, тобто з 29-го вересня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*