У Володимирі-Волинському відновиться рух громадського транспорту

22.06.2020 / Новини

З 23-го червня курсуватиме громадський транспорт в місті Володимир-Волинський.

Про це Кордону стало відомо із рішення комісії з питань ТЕБ і НС Володимир-Волинської міськради.

Станом на сьогодні, 22-го червня, у місті курсує лишень відомчий транспорт. Проте, як повідомив Віктор Фіщук, голова управління житлово-комунального господарства і будівництва, сьогодні з’явилась інформація про курсування громадського транспорту в мережі.

“Враховуючи протокол обласної комісії ТЕБ і НС щодо перевезень громадського транспорту, в місті Володимир-Волинський ухвалено відновити рух громадського транспорту з жорстким дотриманням карантинних вимог: повинні бути в наявності захисні маски, рукавички. Також мусять проводитись дезінфекції, буде вимога дотримання дистанції”, – ухвалила комісія.
Як зазначив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, місто – транзитне, вулицями курсує транспорт і на Ковель, і на Шацьк.
“Те, як людей підвозять, контролювати неможливо” – сказав Саганюк.

Нагадаємо, у Володимтрі-Волинському вдруге намагаються відновити курсування громадського транспорту у період карантину. Так, рішенням комісії 2-го червня відновили громадський транспорт, проте за 5 днів обласна комісія ініціювала його відміну.

З 23-го червня, як повідомляє Паша Марходей у фейсбуці, курсуватиме один автобус маршруту № 14, а з 24-го червня на маршрут вийде ще 1.

У соцмережах Паша Марходей, повідомив графік руху 14-го маршруту “Військове містечко-Володимирівка”:

Як зазначено в комментарях до допису, 20-й маршрут поки не курсуватиме, за решту – поки невідомо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*