У Володимирі-Волинському судили пенсіонерку, бо поміняла 10 злотих на гривні

14.11.2020 / Новини

У Володимирі-Волинському жінка незаконно займалася валютними операціями на території госпрозрахункового ринку.

За це її притягнули до адміністративної відповідальності, йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду, – пише Княжий град.

Як йдеться у матеріалах справи, 2 жовтня близько обіду жінка перебуваючи на території Володимир-Волинського госпрозрахункового ринку, здійснювала валютні операції, а саме здійснила обмін 73 грн на 10 польських злотих.

“Своїми діями особа вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ст.162 КУпАП (Порушення порядку здійснення валютних операцій – ред.)”, – йдеться у постанові суду.

У суді жінка свою вину визнала повністю, щиро розкаялася. Просила суворо не карати, оскільки зараз перебуває на пенсії і отримує незначні пенсійні виплати.

Її визнали винною у вчиненому та визначили адміністративне стягнення у виді попередження з конфіскацією валютних цінностей, а саме дві монети по 5 злотих республіки Польща у дохід держави.

Також вона сплатить 420 гривні 40 копійок судового збору в користь держави.

16 Коментарів У Володимирі-Волинському судили пенсіонерку, бо поміняла 10 злотих на гривні

  1. Придурки! Настоящих валютників не помічають. Легше зловити якусь пенсіонерку і відчитатися що зробили роботу. На всіх ринках займаються обміном злотих, доларів.

  2. Шо ви СУКІ робите? Ця пенсіонерка може не має за що собі хліба чи ліків купити, а ви взяли відібрали можливо остані іі кошти ще й збір який заплатить. Ви не люди ви справжнісінькі НЕЛЮДИ. Виродки.Ганьба.Дожились.

  3. Цікаво хто це задокументував ми повинні знати своїх героїв якщо не фамілії то хоча б установу

  4. Кончена держава ,просто уроди ,дибіли ,нелюди . І все лайно яке тільки можливо !!!! Слів нема ,це до якої стадії дибілізму треба дожити,щоб таке зробити , сук… Депутатські чого ці моральні уроди не живуть на її пенсію ???!!!

  5. Вендетта тебе наздожене депутате!!т ще тут але вже там.чекай і бійся вон йде по тебе Меррекаша.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*