У Володимирі-Волинському сталася аварія на водопроводі

07.09.2020 / Новини

7-го вересня після обіду на вулиці Сагайдачного у Володимирі-Волинському обвалилась траншея і обірвало дві старі труби на місці проведення будівельних робіт.

Три прилеглі будинки наразі відключені від водопостачання, але за словами керівника УВКГ, підрядна організація сьогодні не може владнати ситуацію через погодні умови, – пише БУГ.

Аби усунути проблему потрібно відключити водопостачання ще декількох будинків 8-го вересня. Які саме це вулиці – ще визначають спеціалісти, інформацію до кінця дня опублікують на сторінці у фейсбуці, розповів начальник Володимир-Волинського водоканалу Сергій Луцюк.

“Стався не зовсім порив. Проблема на вулиці Сагайдачного дійсно є, там обвалилася траншея, де проводяться будівельні роботи. Через зсув грунту, земля що обвалилася, обірвала дві старі труби, які були під’єднані до споживачів, а ці труби в свою чергу були врізані до основної нової труби. Нова труба лежить, з нею нічого не сталося.

Це не ми ці роботи проводимо, їх проводить будівельна організація, яка тим займається. Але така інформація у нас є, що дійсно є проблема наразі. Зараз йдуть дощі, туди викопали траншею, не добратись не можуть під тиском, і нічого – кожен день дощ”, – каже він.

За словами начальника водоканалу, ліквідація проблеми відбуватиметься завтра, 8-го вересня. Будівельна організація-підрядник, яка займається ремонтом дороги і водопроводу, прохає водоканал відключити від постачання ще кілька прилеглих будинків і тоді вони зможуть ліквідувати проблему орієнтовно до 17:00.

“Наразі три приватні будинки без води на вулиці Сагайдачного – це №35, №37, №39. Але завтра з 14:00 до 17:00 буде відключення деяких будинків, зараз спеціалісти визначають, яких саме, і ми проінформуємо на нашій сторінці у фейсбуці до кінця цього дня”, – розповів Сергій Луцюк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*