У Володимирі-Волинському прикордоннику давали хабар за “злив” інформації про наряди

19.07.2020 / Новини

На Волині одному з прикордонників Львівського прикордонного загону пропонували систематичну грошову винагороду за те, аби він розповідав про місця розташування прикордонних нарядів. Цю інформацію контрабандисти хотіли використовувати, аби без перешкод переправляти цигарки до Польщі.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, – пише ІА Волинські новини.

Під час суду встановили, що 6 березня обвинувачений, перебуваючи в кафе «Торба» у Володимирі-Волинському, виказав пропозицію щодо систематичного надання неправомірної вигоди заступнику начальника відділення інспекторів прикордонної служби «Амбуків» Львівського прикордонного загону за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон України тютюнових виробів.

Зокрема, прикордонник повинен був надавати службову інформацію про місця розташування прикордонних нарядів для подальшого безперешкодного переміщення контрабанди поза межами розташування пунктів пропуску через державний кордон до Республіки Польща та не вживати заходи щодо виявлення тютюнових виробів.

15 травня обвинувачений надав прикордоннику 600 доларів хабара за надання службової інформації.

Відзначимо, що обвинувачений уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. Тож хабарник відбувся штрафом у розмірі 12 тисяч 750 гривень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*