У Володимирі-Волинському п’яний водій джипа побив поліцейського

12.10.2020 / Новини

У Володимирі-Волинському агресивний водій Jeep у стані сп’яніння перешкоджав поліцейським скласти на нього протокол, а також завдав одному з них сім ударів в обличчя.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, – передає ІА Волинські новини.

Так, 26 червня близько 2 години ночі у Володимирі-Волинському працівники поліції отримали виклик про те, що поблизу магазину «ВІК» на вулиці Ковельській водій Jeep Grand Cherokee може бути п’яним, адже він зачепив смітник та мало не наїхав на чоловіка.

Прибувши на місце події та заблокувавши автомобіль порушника, поліцейські попросили його вийти з автомобіля, пред’явити документи та пояснити, чому він ледь не наїхав на чоловіка. Однак водій зреагував агресивно на вимоги працівників поліції – він нецензурно висловлювався та почав шарпати за одяг одного з них. Перешкоджаючи збиранню матеріалів та складанню протоколу, агресивний водій наніс одному з правоохоронців сім ударів в обличчя, завдавши тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

У суді хуліган визнав свою вину, розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати. Тож суд призначив йому покарання у виді 2,5 року обмеження волі, змінивши на рік умовного.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*