У Володимирі-Волинському біля відділу поліції мітингували активісти.ВІДЕО

04.09.2020 / Відео, Новини

4-го вересня близько 14:00 у Володимирі-Волинському під відділом поліції зібралися активісти, які вимагають від керівництва відповідей на певні запитання, які турбують громадськість. За словами активістів, реакція правоохоронних органів на певні ситуації у місті відсутня або ж недостатня.

Про проведення мітингу поінформував раніше у фейсбуці Віктор Вільчинський, – передає БУГ.

Як розповів ініціатор зібрання, “в той час, коли поліція у місті, мала би щось робити, то вона нічого не робить. Є дуже багато випадків. Один я можу сказати про 4 випадки, в яких поліція проігнорувала або не зробила того, що мала. Це тільки що стосується мене, але є і інші.

Позавчора (2 вересня, ред.) була аварія і на водія Лексуса не було складено жодного протоколу. Подали ніби винний водій Опеля”.

На мітинг приїхали мешканці села, де проживають потерпілі з авто Опель, що потрапило в аварію. Вони попросили керівництво поліції провести чесне розслідування.

“Будь-які адміністративні матеріали не складалися, оскільки ведеться слідство. Може бути винен один водій, інший або два водії. Це може бути встановлено в ході експертиз. Розслідувана справа буде об’єктивно”, – зазначив начальник відділу поліції Василь Майданюк.

Щодо ДТП, яка трапилася у Володимирі-Волинському 2-го вересня, то поліція буде розслідувати її неупереджено, повідомили у пресслужбі поліції.

“Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 вересня у місті Володимир-Волинський. Водій Opel, рухаючись по вулиці Устилузькій і повертаючи ліворуч, зіткнувся з автомобілем Lexus. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала пасажирка Opel.
На місці працювала слідчо-оперативна група, відомості за цим фактом належно зареєстровані в ЄРДР.

Обставини аварії та винуватця встановить слідство: нині тривають необхідні слідчі дії, у тому числі, вивчається відео з камер спостереження та опитуються очевидці події”, – йдеться в коментарі.

Пряму трансляцію з місця вело АТМ “Володимир”:

Активіст Тарас Сватко звернув увагу на те, що перед перехрестям, де трапилася ДТП, відсутня розмітка, яка б забороняла би обгін, знак пішохідного переходу. Тут він вбачає ознаки вини балансоутримувача цієї дороги.

“При розслідкуванні кримінального правопорушення буде розслідуватні всі обставини”, – сказав Майданюк.

Також поцікавилися, чому у Володимирі відсутня велика кількість дорожніх знаків, чому деякі з них неправильно встановлені.

“Хочу сказати у нас немає фахівців, щоб сказати, чи встановлений знак правильно чи не правильно. В даному випадку у нас немає таких людей, наділених повноваженнями, які скажуть, чи правомірно знак стоїть чи ні”, – відповів Майданюк.

Тарас Сватко відзначив, що звертається з заявами про ці проблеми у поліцію і міськраду, проте на них немає реакції.

Також присутні навели приклади, на їхню думку, неправомірних дій поліції і не виконання правоохоронцями своїх обов’язків. Більше у відео.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*